Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Binalarda belli başlı standartlarda arsa alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, meslek ve hep tesislarında acil keyfiyet ve içinlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşantı kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf kayranından fayda kazanmak amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 özlük kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta erkek sayısına bağlamlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Tamam çıkışların ve erişim yollarının kötüda tamlanan şartlara şayeste olması gerekir:

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve sorunaretler kullanılır.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda söylem tamlanan noktalarda mukannen süre ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen kuruluşda imal edip, Yangın Çıkış Kapısı montaj ve onarım süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de günah düzenıyoruz.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla omuz omuza işlem adımları umumiyetle şunları kucakerir:

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page